Algemene voorwaarden - Sweet Vibes Bakery

Details

1. 1 Indien van toepassing ontvangt de klant een offerte en voorwaarden per e-mail van Sweet Vibes.

1.2 De klant bevestigt na ontvangst van offerte of de genoemde details in de offerte correct zijn.

1.3 Verzoek tot wijzigen van details in de offerte is mogelijk, maar wijziging is afhankelijk van beschikbaarheid en mogelijkheden van Sweet Vibes en kan kosten met zich mee brengen

Bestelling en betaling

2.1 Bestellingen worden geplaatst via de webshop of na een akkoord van een schriftelijke offerte, tenzij anders overeengekomen

2.2 De offerte wordt verstuurd via mail en wordt via e-mail bevestigd door de klant.

2.3 De betaling dient plaats voor levering van product, tenzij anders schriftelijk overeengekomen.

2.4 Bij annulering door de klant tot 14 dagen voor levering, na schriftelijke bevestiging, wordt er 10% in rekening gebracht van het overeengekomen totaalbedrag.

Bij annulering 14 tot 5 dagen voor de levering wordt er 25% van het overeengekomen bedrag in rekening gebracht.

Bij annulering 5 tot 2 dagen voor de levering wordt er 50% van het overeengekomen bedrag in rekening gebracht.

Bij annulering tot 2 dagen voor de levering is de klant het volledige totaalbedrag verschuldigd aan Sweet Vibes.

2.5 Wijzigingen aan het ontwerp, na akkoord op overeenkomst, is afhankelijk van beschikbaarheid en mogelijkheid van Sweet Vibes, en kan leiden tot extra kosten.

Levering

3.1 Sweet Vibes doet er alles aan een product van hoge kwaliteit te leveren, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor onvoorziene omstandigheden, zoals transportproblemen, ongelukken, arbeidsonenigheden of –stakingen, extreem weer en andere oorzaken buiten de invloed van Sweet Vibes.

3.2 Een vertraging van levering zal geen grond zijn voor korting of terugbetaling zijn.

3.3 Sweet Vibes is niet verantwoordelijk voor schade aan het geleverde product veroorzaakt door een gast, cateraar of personen anders dan het team van Sweet Vibes. Hier valt ook de externe bezorgservice onder.

3.4 De klant is verantwoordelijk om zorg te dragen voor een veilige plaats waar geleverde producten bewaard kunnen worden.

3.5 Eigendom van het product gaat over van Sweet Vibes naar de klant zodra het product geleverd is op locatie.

Producten

4.1 De klant wordt op de hoogte gebracht van niet-eetbare decoraties en is na ontvangen van product verantwoordelijk om alle niet eetbare decoraties van de taart te verwijderen, voordat het product wordt aangesneden en/of genuttigd.

4.2 Sweet Vibes adviseert de klant over de beste zorg voor de producten, gebaseerd op bepaalde weersomstandigheden. Indien de klant ervoor kiest dit advies niet te volgen, kan Sweet Vibes niet verantwoordelijk worden gehouden voor de eventuele gevolgen. Zie: adviezen, onderaan deze pagina

4.3 Producten van Sweet Vibes kunnen (sporen van) zuivel, noten, granen, cacao en/of andere allergenen bevatten. Sweet Vibes is niet verantwoordelijk voor mogelijke allergische reacties

Klacht

5.1Indien er een klacht is over het geleverde product dient dit binnen 3 werkdagen bekend te zijn bij Sweet Vibes. Sweet Vibes bekijkt per klacht hoe deze wordt opgelost.

5. 2 Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@sweetvibes.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Rechten product

6.1 Sweet Vibes behoudt het recht foto’s van het product te gebruiken voor promotionele doeleinden zonder vergoeding.

Overige

7.1 Sweet Vibes behoudt het recht last minute beslissingen te nemen over het ontwerp met als doel de kwaliteitsstandaard te waarborgen. De klant zal hier indien mogelijk van op de hoogte worden gebracht, maar zal niet altijd invloed uit kunnen oefenen op de gemaakte beslissing door Sweet Vibes.

7.2 Taartstukken worden standaard gerekend als 2,5 cm x 5,0 cm x 10 cm (B x L x H)

7.3 Door de offerte te bevestigen met een akkoord via de mail gaat de klant akkoord met de inhoud van de offerte en de algemene voorwaarden van Sweet Vibes.

Retour producten

8.1 Bij het plaatsen van een product dat geen houdbaarheidsdatum heeft, heeft u het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@sweetvibes.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

8.2 Bij het plaatsen van een bestelling moet u rekening houden dat de meeste producten die u via deze webwinkel koopt hebben slechts een beperkte houdbaarheid en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Adviezen namens Sweet Vibes:

* Het is belangrijk dat de producten na ontvangst in de koelkast worden bewaard tot het moment van aansnijden of nuttigen, tenzij anders aangegeven door Sweet Vibes.

* Bij normale weersomstandigheden kunnen de producten 60 minuten voor het aansnijdmoment worden gepresenteerd buiten de koelkast.

* Bij extreem warm weer wordt geadviseerd de producten niet langer dan 20 minuten buiten de koelkast te houden.

* De producten dienen niet gepresenteerd te worden in de volle zon.

* De taart is het makkelijkst aan te snijden met een daarvoor bestemd mes

* Het mes kan worden verwarmd in warm water (en dient te worden gedroogd), waardoor het makkelijk door de taart beweegt en er geen grote druk wordt uitgeoefend op de taart.