Frequently asked question

Klik hier onder op een vraag

Wij hebben eind 2020 besloten om geen taarten meer te maken op maat. We bieden nu Custom Logo / Foto Taart aan als alternatief.

Taarten en sweets blijven 3-4 dagen goed. De cake kan wat droger worden naarmate deze langer bewaard worden, maar de smaak zal nog steeds goed zijn. Bewaar de producten in de koelkast, maar het beste is om ze op kamertemperatuur te eten.

Momenteel hebben we geen winkel met een voorraad van taarten en sweets. We maken alles op bestelling, waarbij we minimaal 48 uur nodig hebben om alles voor je te bereiden en klaar te maken.

We leveren onze producten gekoeld door heel Nederland. De kosten voor de bezorging zijn vanaf €9,95 tot €14,95 dit hangt af hoe ver je woont van onze bakkerij

Je kunt je bestelling ophalen in onze bakkerij tussen 09:00-13:00 uur op de afgesproken afhaaldatum. Ons adres is: De Limiet 24 4131NR Vianen

Het is niet mogelijk om contant te betalen.

Helaas is het niet mogelijk om af te rekenen bij afhalen of bezorging. Bestellingen dienen via de webshop geplaatst te worden en kunnen online afgerekend worden met iDeal of creditcard.

Je kunt tot 48 uur van tevoren bestellen. We raden wel altijd aan om eerder te bestellen om zeker te zijn van onze beschikbaarheid. Onze planning kan volraken, waardoor we een stop zetten op het aannemen van bestellingen, ook als de 48 uur nog niet verstreken is.

Op de winkelwagen pagina heb je een keuze voor afhaal en bezorging met daarbij de kalender waarop de beschikbare dagen zijn daangegeven.